Siirry suoraan sisältöön

Blogi-tyyppinen ratkaisu

  • tehnyt

Olen jo pitkään omistanut tämän saukki.com- domainin. Täällä on ollut jos jonkinlaista sivuviritelmää ja kökköjä juttuja. Ja olen koittanut miettiä, että mitä järkevää tällä sivustolla voisi tehdä. Viimeksi miettimäni ratkaisu oli jonkinlainen kuvablogi tai portfolio tyyppinen sivusto. Sen jäljiltä löytyy vielä muutama kuvapostaus tuolta ”Kuvaus” valikon alta.

Idea oli hyvä ja sivutkin näyttivät hienoilta. Mutta ahdisti sisällön rajoituneisuus. Silloin olisi voinut postata vain valokuvia. Lopulta päädyin tällaiseen yleispätevään blogi tyyppiseen ratkaisuun, johon voi postailla vähän kaikenlaista hömppää asiasta ja asioiden vierestä.

Todennäköisesti tulee olemaan aika paljon valokuvaus ja musiikki aiheisia juttuja, mutta myös muuta hömppää asioiden vierestä (ja paljon kielioppivirheitä ja typoja). Katsotaan mihin suuntaan tämä blogin tyylinen ratkaisu lähtee kehittymään.

-Saukki

PS: Ja niistä kököistä jutuista tuskin vieläkään päästään…

Kommentoi