Siirry suoraan sisältöön

Kesän 2013 lenttistulokset

Nyt on sitten kesä mennyt ja on aika listata kesän lenttistulokset. Tänä kesänä pelattiin peräti 87 peliä. Pelaajia oli mukana kaikkiaan yksitoista. Osa tosin vain muutaman pelin, mutta he ovat silti mukana tilastoissa.

Kaikkien pelien tulokset voit ladata tästä: Lenttis-tilastot-2013.

Tilasto 2013
Tilasto 2013

Tero oli taas ylivoimaisesti paras pelaaja huikealla 88% teholla. Yllättävänä kakkosena Sanna, joka kävi pelaamassa vain kolme peliä. Sami pitää perää, eikä mullakaan kovin hyvin mennyt. Teemulla on eniten pelejä ja eniten voittoja, mutta tehoprosentti riittää vain viidenteen sijaan.

Tein myös tilaston eniten pelejä pelanneista joukkueista.

Tilastot joukkueittain
Tilastot joukkueittain

Tässäkin tilastossa Tero on ylivoimainen.

Ensi kesänä sitten taas uudet tilastot 🙂

3 kommenttia artikkeliin “Kesän 2013 lenttistulokset”

 1. Hieno kesä oli pelien puolesta ja muutenkin!

  Harmi että ensi kesänä tuskin pääsen noin paljon paikalle kuin menneenä kesänä. Nyt on siis tiukan kausianalyysin paikka omalta osaltani:

  Kehitystä tapahtui edeltävään kesään nähden ehdottomasti eniten siinä että siirryin syöttämään yläkautta ja siihen löytyi jopa aika hyvä varmuus, sen lisäksi että sain vaikeutettua syöttöä. Toisaalta kaikki muutkin ovat ilmeisesti kehittyneet koska voittoprosentissa kehitys ei näy muuten kuin siten että se pysyi suurin piirtein samana edelliseen kesään verrattuna kasvaneesta pelimäärästä huolimatta. Saulille kiitos tilastoinnista, tilastot on aina mielenkiintoisia urheilusta (no tässä tapauksessa pitäisi puhua ehkä liikunnasta…). Tulevaa silmällä pitäen tilastoista löytyy mielenkiintoinen yksityiskohta, mun ja Anssin yhteispeli ei syystä tai toisesta tilastojen mukaan kulkenut, toisin sanoen Anssin peli on kulkenut suhteellisesti paremmin muiden kuin minun kanssani. Täytynee pitää taktiikkapalaveria jossain vaiheessa ennen ensi kesää 🙂 Veikkaan että syy löytyy huonosta hyökkäyspelistä eli passien vähyydestä ja sitä kautta liian helpoista paikoista lähtevistä hyökkäyksistä. Muuta syytä en keksi koska syöttö on molempien vahvuus eikä vastaanottokaan niin luokatonta pitäisi olla.

  Sillä lailla, ensi kesää odotellessa!

 2. Joo, on kyllä pelin taso noussut edelliseen kauteen verrattuna. Mä taisin saada tehoprosenttia parannettua, mutta sijoitus ei parantunut. Taitaa muuten olla täsmälleen sama järjestys, kuin viime kesänä. Itekkin opettelin yläkautta syöttämään, mutta en siihen samanlaista varmuutta saanut kuin sulla. Ehkä ensi kesänä sitten.

  Jos jollain on tilastointiin parannusehdotuksia tai jotain lisättävää, niin ehdottakaa. Tässä on pitkä talvi aikaa miettiä taas ensi kesän kuvioita.

 3. Anssi J. Järvinen

  Meillä on Villen kans joku henkinen lukko päällä 😀 Tai sitte pelityylit ei vain täydennä toisiaan tai jotain…

  Itellä taas oli josain vaiheesa päällä totaalinen romahdus. Pahin koko pitkähkön beach volley -uran aikana. Syöttö ei toiminu ollenkaan ja sen myötä meni usko koko peliin! Todennäkösesti se johtu vain siitä yleisestä tason paranemisesta – käsittelin tilanteen vain ihan väärin, niinku aina. En ole urheilija henkisesti enkä fyysisesti 😀 Onnistuin kuitenki nousemaan loppukaudesta lähelle omaa tasoani. Näinhän ne kaikki urheilijat aina sanoo. En oo kyllä ikinä ymmärtäny miten ihimisellä voi olla joku ”taso” 😛

  Tilastoihinhan vois lisätä pisimmät voitto- ja tappioputket 🙂

Kommentoi