Siirry suoraan sisältöön

Pyörälenkillä

  • tehnyt

Kesän pyöräilytavoitteeksi suunnittelin aiemmin pitkän lenkin, joka oli tarkoitus tämän kesän aikana veivata. Tänään sitten päätin käydä tämän alunperin 57 kilometriä pitkän lenkin kiskaisemassa. Viime hetkellä päätin lisätä vielä alkuperäiseen lenkkiin pienen ylimääräisen lenkin, joten kokonais pituudeksi tuli sitten 63 kilometriä. Ajoaikaa kertyi kivat 2 h 45 min.

Kartta ja tarkempi statistiikka löytyy täältä.

Näin tuli sitten kierrettyä lähes koko kylä. Reitistä noin 20 kilometriä oli soratietä ja loput päällystettyä. Ihan kiva lenkki tämä oli. Ja hyvin jaksoin veivata koko matkan. Pitää joskus veivata uudelleen. Mukaan vaan reilusti vettä ja vähän jotain naposteltavaa, ettei vauhti lopu kesken.

Noin 15 km takana.
Noin 15 km takana.
Puolen matkan tauko. Mittarissa 35,2 km.
Puolen matkan tauko. Mittarissa 35,2 km.
Toinen tauko. Mittarissa 47,8 km
Toinen tauko. Mittarissa 47,8 km
Käläviän ympäriajo
Käläviän ympäriajo

Kommentoi