Siirry suoraan sisältöön

Kuva päivässä – Keskiviikko

Tänään harrastin vähän lintubongausta Perhonjoen varrella. Näin keski talvella tuntuu olevan vielä aika rauhallista tuolla taivaalla, mutta bongasin sentään ainakin Närhen, Keltasirkun ja Talitinttejä. Mun vankalla lintutietämyksellä (erotan harakan ja variksen toisistaan) bongailu menee niin, että nappaan kuvan linnusta ja sitten menen kotona interwebistä selvittämään, että mikähän lintu se mahtoi olla. No, ainakin oppii joka kerta jotain uutta.

Tämän päivän paras otos oli kuitenkin tämä Sinitiainen:

Sinitiainen
Sinitiainen siinä katselee maailman menoa

2 kommenttia artikkeliin “Kuva päivässä – Keskiviikko”

  1. Meillä on yhtä hyvä lintutuntemus Saulin kanssa… Mää ehdotan aina pähkinänakkelia, kun nään harakkaa oudomman linnun. En kyllä tiedä yhtään minkälainen lintu se on, mutta nimi on hyvä:)

Kommentoi