Siirry suoraan sisältöön

Salibandykausi 2013-2014

  • tehnyt

Toissaviikolla saatiin Kälviän Tarmon salibandykausi pakettiin. Viimeinen turnaus oli Kannuksessa. Treenit toki jatkuvat vielä kesään asti, mutta pelit on pelattu. Tässä muutama sananen kuluneesta kaudesta. Pistepörssit ja otteluraportit löytyvät täältä.

Olen aikaisemminkin käynnyt pelaamassa Tarmossa vitosdivarin säbää, mutta tällä kaudella oli paljon parempi meininki vaikka menestystä ei tullutkaan. Ainakin omalta osalta kehitystä tapahtui paljon. Ainakin enemmän mitä sillä aikaisemmalla Tarmo visiitillä pari vuotta sitten. Nyt pääsin enemmän pelaamaan, joten myös oppi enemmän. Löytyi ehkä hieman enemmän varmuutta pelaamiseen, eikä enään ole aivan yhtä paniikissa kentällä, kun saa pallon. Sainpa jopa pistetilin auki tekemällä yhden maalin. Se olikin oikeastaan oma kauden päätavoite. Jos suurin piirtein sama porukka jatkaa myös ensikaudella, niin ehkäpä pärjäämme hieman paremmin. Toivottavasti on ainakin yhtä mukavaa.

 

Kommentoi