Siirry suoraan sisältöön

Työmatkapyöräilyä

  • tehnyt

Tämän vuoden ensimmäinen työmatkapyöräilyviikko takana. Heti alkuviikosta huomasin, että vastatuuli on ihan liikaa, joten päätin säätää ajoasennon mahdollisimman matalaksi, jotta ilmanvastus olisi mahdollisimman pientä. Säädin istuimen kulman yhtä makaavaksi, kuin viime kesänä. Sitten muutin vielä takaiskarin kiinnityskohtaa, jolloin ajoasento madaltui vielä enemmän kuin viime kesänä. Ensimmäisen matalan työmatkan jälkeen kaipasin niskatukea, koska ajoasento oli niin makaava. Loppuviikosta en enään muistanut koko asiaa. Eli aika nopeasti matalaan asentoon tottui, eikä niska tuntunut kipeältä.

Pyörätiet ovat vielä soran peitossa, mutta pääosin sulat. Muutamassa varjoisessa kohdassa oli vielä vähän jäätä jäljellä. Tästä huolimatta päätin vaihtaa perjantaiksi kesärenkaat alle. Marathon Wintereiden nastat alkoivat nimittäin pureutua kumin läpi ja puhkaisivat sisäkumin. Varsinkin eturengas teki tätä. Kummallisen nopeasti alkoi nämä renkaat pettämään. Niillä ei kuitenkaan ole takana, kuin jotain 600 km.

Matala ajoasento
Matala ajoasento

Kommentoi