Siirry suoraan sisältöön

Oulujärven ympäriajo

Menin sitten alkuviikosta kaatumaan pyörällä aika pahasti kovasta vauhdista. Nojapyörällä ei onneksi kovin korkealta pääse putoamaan, joten ei tullut asfaltti ihottumaa pahempia vaurioita. Niitä olenkin nyt tässä loppuviikon koittanut parannella. Ja kun pyöräilemään ei pääse, kun on kirjaimellisesti perse ruvella, niin sitten voi katsoa videolta, kun muut pyöräilee. Tosin nyt katsotaan videolta ihan meikäläisen pyöräilyä.

Viime viikonloppuna olimme käymässä mökillä Manamansalossa. Otin tietenkin pyörän mukaan ja kävin lauantaina vähän katselemassa maisemia. En ihan koko Oulujärveä kiertänyt, vaan pelkän pohjoispuolen. Tulihan siitäkin kuitenkin yli sata kilometriä. Videokamera oli myös mukana ja sinne tarttui kalavideon lisäksi myös pyöräilyä. Nyt kun en ole päässyt pyöräilemään, niin onkin ollut hyvää aikaa editoida siitä jonkinlainen kooste.

Tässä Stravan jälki reitistä

Kommentoi