Siirry suoraan sisältöön

Alamäkien metsästystä / Downhill hunting

Täällä Pohjanmaan rannikolla on aika tasaista ja mäet ovat pieniä. Kinnerillä on hauskinta ajaa kovaa ja kovimmat vauhdit saa alamäessä. Tässä video, jossa etsin tämän alueen parasta alamäkeä. On täällä muitakin mäkiä, mutta tälle reitille valikoitui nyt nämä videossa näkyvät mäet. Viimeisenä tämän alueen ehkä korkein mäki.

Videossa viitataan tähän artikkeliin ja sieltä löytyvään videoon.

 

It’s quite flat here on the coast of Ostrobothnia and the hills are small. The most fun thing to do with a velomobile is to go fast and the fastest speeds you can get going downhill. In this video I go hunting for the best downhills in my region. Ofcourse there are other hills here, but this time I choose this route with these hills for the video. The last hill in the video might be the highest hill in this region.

This article and video is mentioned in the video.

1 kommentti artikkeliin “Alamäkien metsästystä / Downhill hunting”

Kommentoi