Siirry suoraan sisältöön

Valmiina kisoihin / Ready for the race

Scroll down for English version

Huomenna alkaa Nojapyöräilyn PM kisat Nokialla. Tänään nostan Questin katolle ja suuntaan kohti majoitusta. Toivottavasti pyörä ja kuski on nyt kisakunnossa. Tosin Quest on aika vakio kunnossa. En ole tehnyt siihen mitään muita aerodynamiikka parannuksia, kuin kuomu. Kisarenkaiksi valitsin eteen 50 mm Shreddat ja taakse 55 mm Marathon Almotionin. Niiden pitäisi olla nopeat. Kuskin kunto selviää vasta radalla.

Osallistun 200 metrin lentävään lähtöön, tunnin aika-ajoon ja 6 tunnin kisaan. Laitan kisoista kuvia ja tuloksia Twitteriin ja Instagramiin.

 

IMG_0382


 

Flag_of_United_KingdomTomorrow begins Nordic Recumbent Championships in Nokia, Finland. Today I will put Quest on the roof and drive to the accommodation. Hopefully the bike and the driver is now in a race condition. However Quest is in stock condition. I haven’t done any aerodynamic improvements other than the hood. For racing tires I selected  50 mm Shredda to front and 55 mm Marathon Almotion to rear. They should be fast. In what kind of condition the ”engine” is? That we will find out at the track.

I will participate to 200 meters race with flying start, to 1 hour race and to 6 hours race. I’ll post photos and results to Twitter and Instagram.

 

IMG_0382

15 kommenttia artikkeliin “Valmiina kisoihin / Ready for the race”

 1. Onnea matkaan, sääennusteetkin lupaaavat kohtuullisen hyviä olosuhteita. Tulen poikkeamaan varikolla lauantaina iltapäivällä.

 2. moi mikä oli sun nopeus 200m lentävällä lähdöllä? tulit kolmanneksi entä 1 oliko sillä henkilöllä Inter city bike (df) tai milan ?? velomobiili entä oliko sun tunnun ajo keskinopeus 49.1kmh ? oliko rata suora?

 3. Moi Teemu!

  Viralliset tulokset tästä linkistä.
  Olin neljäs 200 m ajossa. Nopeus 67,6 km/h. Tunnin ajossa ajoin 49,188 km. Tässä linkissä on rataprofiili ja kuva radasta. 200 m pätkä on kuvassa välillä 1200 – 1400.

  DF:t oli tällä kertaa nopeampia. Mukana oli siis kaksi DF xl:ää ja molemmat olivat nopeampia.

 4. moi melko hyvä nopeus jos olisit laittanut aerodynaamisset teippaukset äkkiä ennen kisaa olisit päässyt kovenpaa XDDD

 5. Moi katsoin sun videota nimellä Velomobile Racing hood speed test tosi mielenkiinnostava testi kiitos videosta!! XD

 6. moi harmittaa tosi paljon kun itse en päässyt kisoihin olisin varmaan sijalla 2 kun mulla on aeroviritetty pienempikokosempi quest xs minulla ei ole autoa ja nokiaan ajo velolla olisi kuluttanut jo valmiiksi energiaa ajotko osallistua 20.8 turku touring kisoihin en tiedä sallitaanko täyskatetut nojakit?

 7. Ei muuta, kuin ensi vuodeksi järjestämään kyytiä Nokian kisoihin. Ne on samaan aikaan ja samassa paikassa. Eli elokuun eka viikonloppu.
  Mulla ei ole aikomusta osallistua muihin kisoihin. Täällä Kälviällä on syyskuussa 12 tunnin pyöräilytapahtuma. Sinne ehkä menen, kun se ajetaan tuossa mun talon edessä, niin tuntuu tyhmältä olla menemättä.

 8. moi kysymys mitattiiko 200m lentävällä lähdöllä 200m aikana keskinopeus 67 ja päälle vai korkein nopeus mihin saavutit?

Kommentoi