Siirry suoraan sisältöön

Mun pyörä / My bike

Olen ilmeisesti päässyt sisään Suomen pyöräilyaiheiseen YouTube skeneen. Nimittäin Kampiapina haastoi minut ja muutaman muun tubettajan tekemään ”Mun pyörä” videon. Tarkoituksena siis esitellä nykyinen kulkupeli. No tässä se nyt tulee. Tosin se on nimeltään Mun kinneri (My velomobile).

Kyseessä on siis Velomobiel.nl:n valmistama Carbon Quest kinneri (sarja nr. 787). Siinä on 30 vaihdetta, valot, vilkut, töötti, kilikello ja se on täysjousitettu. Sisällä pysyy hyvin suojassa säältä ja vauhti on aika kova verrattuna tavalliseen pyörään. Ajan tällä pitkiä lenkkejä ja työmatkaa. Tämä on hauskin asia, jonka olen ikinä omistanut!

It seems that I’m now in Finnish cycling-themed YouTube scene. Kampiapina challenged me and a few other YouTubers to make ”My Bike” -video. The video is supposed to show my current ride. Well, here it comes, but it is actually called My velomobile.

So this is a Carbon Quest velomobile (serial nr. 787) made by Velomobiel.nl. It has 30 gears, lights, turn signals, horn, bell and it is fully suspended. Inside you are well protected from the weather and the speed is pretty high compared to an ordinary bicycle. I use this for touring and commuting. This is the most fun thing I’ve ever owned!

9 kommenttia artikkeliin “Mun pyörä / My bike”

  1. Moi… arvaa vaan miten mukava kulkuväline on velomobiili, tänne saakkaa voin aistia mukavuuden XDD vieläkin tuntuu epätodelliselta ajaa 80kmh liikuvaa pyörää

  2. minulla on alamäki nopeusennätys nyt 96kmh ennen 93.8kmh aerodynamiset parannukset näköjään auttaa vieläkin

Kommentoi