Siirry suoraan sisältöön

Talvipyöräily / Winter cycling

Sanovat, että talvipyöräily on kivaa. Katso oheiselta videolta, minkälaista on ajaa kinnerillä talvella lumihangessa. Taisi jäädä tämän vuoden viimeiseksi kinneri lenkiksi tämä. Melkein tuli 10 000 km Questin mittariin ensimmäisen vuoden aikana. Nyt alkaa sisäpyöräilykausi.

They say winter cycling is fun. Watch the video to see how it’s like to ride a velomobile in the snow. I think this was my last velomobile ride of the year. I almost rode 10 000 km with the Quest this year. Now begins indoor cycling season.

1 kommentti artikkeliin “Talvipyöräily / Winter cycling”

  1. Hi Sauli,

    I understand your point at this being your last ride this year……..But you have an impressive amount off kilometers this year, for living so high up north!

    Greetings, Adri.

Kommentoi