Siirry suoraan sisältöön

Arvon Kuntoajo 2017 – Cycling Event

Please scroll down for the English version.

Viime lauantaina Kälviän Tarmo järjesti jälleen kerran perinteisen Arvon Kuntoajo -pyöräilytapahtuman. Tällä kertaa päätin ajaa täysiä ja kokeilla pärjäänkö kylän nopeimmille pyöräilijöille kinnerillä.

Tänä vuonna järjestäjä oli hieman uusinut reittejä. Kaikki pitemmät reitit menivät uusiksi, vaikka kulkivatkin samoilla tutuilla teillä. Aluksi suunnittelin ajavani 110 km reitin. Tällä reitillä ajoi kaikki kylän kovimmat kuskit. Päätin kuitenkin viime metreillä ajaa vielä 50 kilsaa pitemmälle joten ajoinkin sitten sen 156 km reitin. Aikaa kului 3 tuntia ja 40 minuuttia. Keskinopeus oli mukavat 43,6 km/h. Olin siis päivän nopein ajaja.

Sää oli tällä kertaa todella hyvä ja järjestelyt olivat jälleen kerran erinomaiset. Joten ensi vuonna taas uudestaan. Tässä hieman videota tämän vuoden ajoista.


Last Saturday Kälviän Tarmo organized once again the traditional Arvon Kuntoajo -cycling event. This time I decided to try and go with full speed and see if I can keep up with the fastest upright bikes with my velomobile.

This year the organizer was slightly revised the routes. All longer routes were new, even though they were on same familiar roads. At first, I planned to ride the 110 km route. All the fastest upright cyclists are going to ride on that route. However, at the last moment I decided to ride 50 km further so I rode the 156 km route. It took 3 hours and 40 minutes. The average speed was a quite fast 43.6 km / h. So I was the fastest rider of the day.

The weather was really good this year, and the event was once again excellently organized. So next year all over again. Here’s a little video of the event.

5 kommenttia artikkeliin “Arvon Kuntoajo 2017 – Cycling Event”

  1. Moi kannatta tarkistaa niskan takana piilossa oleva ruuvi se saataa liikkua ja tehdä siitä epävakaan minulla oli näin ja laitoin kittiä sisäpuolelle välikerrokseksi
    kas kummaa keinuminen väheni taas sinulla saattaa olla sama ongelma laita minulle sähköpostia jos on kysyttää!

Kommentoi