Siirry suoraan sisältöön

Puro

  • tehnyt

Virtaavaa vettä on jotenkin tosi kiva kuvata. Jännä miten pitkällä valotusajalla siitä saa oikein sellaisen samettisen ja pehmeän. Piti oikein hankkia harmaasuodin, että saa pitempiä valotusaikoja.

Löysin tästä aika läheltä kivan puron. Se on sopivasti erään pyöräilyreittini varrella, joten paikka tuli tutuksi yllättäen pyöräillessä. Sitä piti sitten alkukesästä useaan otteeseen käydä kuvailemassa. Se on kyllä sellainen paikka, johon palaan vielä useaan otteeseen kuvaamaan. Siellä on vaan uskomattoman paljon hyttysiä. Ensimmäisen kuvausreissun jälkeen olin ihan täynnä hyttysenpuremia. Hyttysmyrkyistä ei ollut paljon apua.

Pyöräreitin varrella virtaa myös Vähäjoki, josta on gallerian kolme viimeistä kuvaa. Niissä kuvissa on käytetty apuna harmaasuodinta. Tämäkin paikka on sopivasti tien vieressä. Palaan todennäköisesti tännekkin kuvailemaan myöhemmin.

Avainsanat:

Kommentoi