Siirry suoraan sisältöön

Lenttis tilastot 2015

  • tehnyt

Kesän rantalenttis kausi on päättynyt ja on taas aika julkaista tilastot. Koko kauden tulokset voi ladata tästä. Tällä kertaa pelattiin vain 43 peliä. Tätä kautta varjosti alkukesän huono sää ja pelaajien puute.

image

Tilastoissa on tapahtunut jonkin verran muutoksia edellisiin vuosiin nähden. Tero ja Ville kerkesivät käydä pelaamassa vain muutaman pelin, joten heidän tuloksensa eivät ole täysin vertailukelpoisia muiden tuloksiin nähden. Jukkis on käsittämättömästi noussut listalla toiseksi.

Oma tulokseni on numeroiden perusteella parempi, kuin aiemmin, mutta sijoitus listalla huonompi. Omien pelien laatu oli kovin vaihtelevaa. Välillä peli kulki hyvin ja välillä ei ollenkaan. Ehkäpä ensi vuonna pystyy tasaisempaan suoritukseen.

Joukkue tilasto ei tarjoa suuria yllätyksiä.

Kommentoi