Siirry suoraan sisältöön

Sadatus – Pintaa

  • tehnyt

No eipä ole tullut pitkään aikaan kirjoiteltua mitään tänne blogiin. Mutta nyt on sellainen juttu, josta pitää täälläkin mainita. Koska olen täällä aikaisemmin puhunut bändistämme Sadatuksesta ja meidän äänitysprojekteista, niin nyt kun lopultakin näistä sessioista on saatu jotain valmistakin, on syytä mainita siitä täälläkin.

Siitä on aika monta vuotta, kun tämä projekti polkaistiin käyntiin ja tuli hankittua kauheasti kaikenlaista studiokamaa äänityksiä varten. (Taisi olla vuosi 2014. Lue vanhoja blogi postauksia siltä ajalta) No tässä vuosien vieriessä tuli ne kamat jo myytyä uusien harrastuksien tieltä. Mutta tästä koronakeväästä johtuen löytyi yllättäen ylimääräistä aikaa saattaa nämä äänitykset julkaisukuntoon. Kitaristimme J-P teki kovasti töitä, että saatiin edes tämä yksi biisi ulos. Päätettiin sitten tehdä siihen myös musiikkivideo. Ja tässä se nyt sitten on:

Muutama muukin biisi on tuloillaan, toivottavasti niiden julkaisuun ei kulu ihan yhtä kauan aikaa, kuin tämän ensimmäisen julkaisuun.

Sadatusta voi seurata mm. Youtubessa, Instagramissa ja Facebookissa. Ja kappaleen ”Pintaa” voi kuunnella mm. Spotifyssä ja iTunesissa, sekä monissa muissa suoratoistopalveluissa.

Kommentoi