Siirry suoraan sisältöön

Sigma 10-20 mm f 3.5 DC HSM

Tulipa hankittua itselle joululahjaksi tämä kyseinen Sigman laajakulma.  Jonkun verran olen jo tätä kerennyt testailla. Ihan hyvältä linssiltä vaikuttaa. Lyhimmällä polttovälillä (10 mm) on havaittavissa melko voimakkaita vääristymiä kuvan reunoilla, mutta ne poistuvat hieman pitemmälle zoomatessa.  Pienellä aukolla ja lyhyellä polttovälillä näyttää olevan myös melko paljon kromaattista aberraatiota.

Sigma 10-20 mm f 3.5
Sigma 10-20 mm f 3.5

Ostin tämän lähinnä maisemakuvaus ja revontulikuvaus mielessä. Nyt vaan metsästämään niitä hienoja maisemia ja revontulia. Nyt on vaan ollut niin surkeita kelejä, että ei oikein mitään mieltä räjäyttäviä kuvia ole syntynyt. Mutta ehkä sitten keväämmällä.

Sigma 10-20 mm f 3.5
Sigma 10-20 mm f 3.5

 

Tässä muutama testi otos:

1 kommentti artikkeliin “Sigma 10-20 mm f 3.5 DC HSM”

Kommentoi