Siirry suoraan sisältöön

Valomaalausta

Löysinpä itselleni uuden harrastuksen: valomaalaus. Näin netissä kuvia hienoista valokuvista, joissa oli leikitty valoilla. Ja kun näin kuvan, jossa oli monta täydellistä puolipalloa, ajattelin, että tuota täytyy kokeilla. Ja siitä se ajatus sitten lähti.  Ensimmäiset kokeilut olivat aika säälittäviä taskulampuilla sohittuja sotkuja.

Tästä se lähti. Ensimmäisiä valomaalauksia.
Tästä se lähti. Ensimmäisiä valomaalauksia.

Mutta sitten kun vähän enempi kokeili ja hankki erilaisia valoja, alkoi syntyä hienompia kuvia. Tässäpä tähän mennessä syntynyttä parhaimistoa.

Tuo kupu eli puolipallo on vaan niin hieno juttu. Ja yllättävän helppo tehdä. Ehkä innostun jossain vaiheessa kirjoittamaan tänne jotain välineistä, joilla nämä valomaalaukset ovat syntyneet. Mutta periaatteessa valomaalaus on vaan pitkä valotusaika ja valolähteen siirtelyä kuvassa.

Avainsanat:

2 kommenttia artikkeliin “Valomaalausta”

  1. Voi että oot saanu hienoja maalauksia aikaan! Mä valomaalaan aika usein näin syksyisin ja talvisin mm.auton ääriviivat jne. Se tuo vaihtelua normikuvaamiseen. 🙂

Kommentoi