Siirry suoraan sisältöön

Kesän 2014 lenttistulokset

Taitaa olla tämän kesän rantalenttikset pelattu, joten on aika laittaa tulokset ylös. Tänä kesänä pelattiin vain 56 peliä. Taisi olla kaikilla vähän loppukesästä kiireitä, kun viimeinen peli on pelattu heinäkuun lopulla. Mutta tässä ne tulokset:

 

Tilasto 2014
Tulokset 2014

Kaikkien pelien tulokset voit ladata tästä: Lenttis tilastot 2014.numbers

Viimevuoteen verrattuna pistetaulukossa on tapahtunut hieman muutoksia. Tero johtaa edelleen ja Sami on viimeisenä, mutta siinä välissä ovat sijoitukset vaihtuneet. Anssi ja Jukkis ovat pudonneet tilaston häntäpäähän, kun taas minä ja Teemu ollaan noustu kohti kärkeä. Ville on edelleen listan puolivälissä lähes samalla tuloksella, kuin viime kesänä. Kaikkiaan pelien taso on noussut huomattavasti aikaisempiin vuosiin nähden.

Pelaajat

Joukkueet
Joukkueet

Joukkuetilasto toistaa samaa kaavaa, kuin viime kesänä. Tero hallitsee.

2 kommenttia artikkeliin “Kesän 2014 lenttistulokset”

  1. Treenaamaan vaan passia ja vastaanottoa…Pienpelit pystyyn olohuoneeseen niin kuin Veli-Matti Savinainen konsanaan Ylen KHL-Jokerit dokumentissa:)

Kommentoi