Siirry suoraan sisältöön

Pyörätilaus tehty!

Laitoin jo aiemmin mainitsemani Quest kinnerin tilaukseen. Tänään nimeni ilmeistyi Velomobiel.nl:n tilauslistan sijalle 23. Pyörän pitäisi saapua maaliskuun lopulla, juuri sopivasti ajokauden alkuun. He varmaan olisivat pystyneet toimittamaan pyörän nopeamminkin, mutta sanoin, että ei ole kiirettä, kun ei sillä kuitenkaan voi lumessa ajaa.

Tulossa siis hiilikuituinen oranssi Quest lähes kaikilla lisävarusteilla. Siihen tulee tupla ajovalot, tupla peilit ja peilikupit, kaksi akkua, nostokahva, gps teline, kamerateline peiliin, pieni tuulilasi, käsituet ja niskatuki. Vakiovarusteina on ajovalot, jarruvalo, suuntavilkut, rumpujarrut, töötti ja kilikello. Lisäksi aion erikseen hankkia pari erilaista kuomua. Kevyt kangaskatto jonka voi ottaa kesällä mukaan sateen varalta ja kova racing hood, jolla pitäisi saada muutama km/h lisää huippunopeutta. Kovan katon kanssa minun tuleva Quest näyttäisi suurin piirtein tältä:

Quest ja racing hood (Kuva: Velomobielonderdelen.nl)
Quest ja racing hood (Kuva: Velomobielonderdelen.nl)

 

Sitten vain odotellaan kevättä…

 

Velomobiel.nl tilauslista. Meikäläinen tänään sijalla 23.
Velomobiel.nl tilauslista. Meikäläinen tänään sijalla 23.

18 kommenttia artikkeliin “Pyörätilaus tehty!”

 1. No ainakin mökille Manamansaloon n. 240 km. Ja sitten kun on siellä, niin vois sen Oulujärven eteläpuolen kiertää n. 170 km. Ja sitten sieltä takaisin kotiin.
  Sitten tietenkin työmatkaa paljon. Eli kyllä sille kilometrejä varmasti kertyy ?

 2. Mahtavaa! Sun blogia on hyvä näyttää vaimolle kun saa kuulla epäsuoraa tai vähemmän epäsuoraa vihjailua että kitaroita on muka liikaa kotona… 🙂 Ne nyt on vielä aika vähän tilaa vieviä harrastusvälineitä.

 3. Tietenkin pitää saada saman värisenä ☝️
  Aion ostaa velomobielonderdelen.nl:n hoodin. (Linkki tuossa kuvatekstissä ⬆️)
  Ei ole halvin vaihtoehto, mutta se on hyvän näköinen ja saa oikean värisenä ilman lisähintaa.

 4. Joko olet tilannut kuljetuksen? Samalla hinnalla tulee vaikka neljä kun nämä voi periaatteessa pinota. Siksi kannattaa vähän mainostaa palstoilla. Suomeen kun saa niin voi jo ajaa kotiin. Junassakin menee pyöränä. Maksoin rahdista 600+alv ja tuli ovelle. Kannattaa muistaa että hinnat tuppaa olemaan verottomia.

 5. Minulta olisit saanut laatikon. No, nyt on valmiiksi laatikko itselle eli kannattaa säästää 🙂 Nyt vain kyselemään että kuka muu tilaisi samaan kuljetukseen.

 6. Täälläkin odotellaan pari viikkoa sitten tehtyä pyörätilausta. Tänään tuli viimein tieto: ”I got the information today of the Urban Arrow factory that your Urban Arrow cargobike is ready in production.”

Kommentoi