Siirry suoraan sisältöön

Näkyvyys / Visibility

Please scroll down for English version.

Talvi on tulossa, joten illat ja aamut ovat jo aika pimeitä. Niinpä halusin selvittää, että kuinka hyvin näen pimeässä Questin omilla valoilla ja kuinka hyvin muut näkevät minut. Katso testien tulokset oheiselta videolta.

Winter is coming so evenings and the mornings are already quite dark. So I wanted to find out that how well I can see in the dark with the lights of Quest and how well others see me. Watch the video to see the results of my tests.

1 kommentti artikkeliin “Näkyvyys / Visibility”

  1. Moi minun mielestä velomobiili näkyy led valojen ja heijastimien takia tosi hyvin kun olen itse ajanut mopoa ja velini velomobiilla se näkyi jo pelkillä hejastimilla jopa 500m saakka myös korkeusero autojen istumakorkeuteen on vain alle 40 cm ei se ole melkein mitään

Kommentoi